Soloraids, Agressor Tailandia

Agressor aposta una vegada més, per aquest pròxim any, per les aigües tailandeses. Aquesta vegada han decidit canviar les seves rutes per la zona, apropant a Agressor Tailàndia a les millors rutes i al millor busseig de Tailàndia. Coneguda com “la terra dels somriures” per la seva gent càlida i amable, Tailàndia és un paradís. Es troba a 8 graus al nord de l’equador, tenint un clima tropical tot l’any. A partir del pròxim any, Agressor Tailàndia operarà 2 itineraris diferents:

  • La primera meitat de l’any, es realitzaran les expedicions al Mar del Nord d’Andaman sortint des de Tap Lamu Pier.
  • A partir del 14 de maig fins el 5 de novembre de 2016, la ruta serà pel Mar del Sud d’Andaman sortint de Pak Bara Pier.

 

Per als bussejadors, els veritables tresors del mar d’Andaman es troben en llocs tan emblemàtics com les Illes Similan, Illes Phi Phi, Richelieu Rock, Hin Daeng , Koh Raja i Shark Point, donde l’aigua clara i tíbia dibuixen grans cardums de peces tropicals. La riquesa de la vida aquàtica farà les delícies dels fotògrafs submarins i naturalistes marins quan bussegen per Tailàndia.

Soloraids, Agressor Tailandia

Agressor apuesta una vez más, para este próximo año, por las aguas tailandesas. Esta vez han decidio cambiar sus rutas por la zona, acercando a Agressor Tailandia a las mejores rutas y al mejor buceo de Tailandia. Conocida como “la tierra de las sonrisas ” por su gente cálida y amable, Tailandia es un paraíso. Se encuentra a sólo 8 grados al norte del ecuador, tiendo un clima tropical todo el año. A partir del próximo año, Agressor Tailandia operará 2 itinerarios diferentes:

  • La primera mitad del año, se realizarán las expediciones al Mar del Norte de Andamán saliendo desde Tap Lamu Pier.
  • A partir del 14 de mayo hasta el 5 noviembre 2016, la ruta será por el Mar del Sud de Andamán saliendo de Pak Bara Pier.

 

Para los buceadores, los verdaderos tesoros del mar de Andamán se encuentran en sitios tan emblemáticos como las Islas Similan, islas Phi Phi, Richelieu Rock, Hin Daeng , Koh Raja y Shark Point, donde el agua clara y tibia dibujan grandes cardúmenes de peces tropicales. La riqueza de la vida acuática hará las delicias de los fotógrafos submarinos y naturalistas marinos cuando buceen por Tailandia.