marroc-4

Aquest any i de la mà de Soloraids hem donat la benvinguda al nou any al Marroc. Grans i petits hem pogut gaudir d’uns dies de desconnexió total.
Un viatge d’aventura controlada on tots hem descobert i gaudit d’una nova cultura de la que ben segur hem après moltes coses…

Només aixafar terres africanes, ens vam dirigir directament al Desert Erg Chebi on vàrem dormir a peu de dunes. Un luxe pel primer dia!!!

Allà vam conèixer a la família que havia arribat en avió fins a Errachidia. És una sort que es pugui volar fins tan a prop de les dunes! Però nosaltres vam preferir fer el trajecte en vaixell ja que a la canalla els feia molta il·lusió.

Després d’estar gaudint durant una dia de les dunes, visitant oasis i paratges preciosos, acabem el dia relaxant-nos al Hamman.

L’Aventura va començar el dia següent. Ens vam dirigir a Zagora per la pista prohibida, una de les pistes preferides del Pep. Pista 100% africana, amb pobles molt acollidors com Remblia, on sempre ens esperen amb un somriure i un bon te. Vam dormir a M’hamid.

Al matí voltem pel poble per a fer unes compres: pa, tomàquets… i fins i tot un escorredor perquè al migdia volíem fer uns bons macarrons!
Deixeu-me fer un incís del menjar , aquest any hem gaudit molt dels dinars gràcies als bons amics valencians que han portat de tot. Gràcies gent, sou els millors!

cel estrellat marrocAbans del migdia continuem la nostra ruta i ens dirigim als deserts del Chegaga, on ens espera Nagi amb el seu campament al mig de les dunes. Potser la millor nit de cap d’any que he passat a la vida. Cel estrellat, temperatura perfecta i companyia immillorable i uns estels fugaços que ens van deixar demanar molts desitjos per aquest 2016.

L’endemà vam travessar l’Iriki, llac sec bestial, i vam seguir cap al sud per arribar a Icht, poble pre saharià. Allà vam passar el primer dia de l’any.
A partir d’aquest punt ja vam encarar el viatge fins a la platja, “plage blanche”, pistes amb dunes fins el mar, marea baixa i cotxe fins a tocar l’aigua, experiència única tant per els adults com per els nens. Van ser 60 km d’emoció i diversió. Aquí vam dormir al costat d’una fortalesa portuguesa de l’època colonial, preciós!

A punt d’acabar el viatge, seguim per la platja per veure els arcs Legzira i menjar peix a la brasa acabat de pescar!

Finalitzem el viatge, com no podia ser d’una altra manera, a MarràqueixMercats, medinas, zocos, com sempre, Ciutat Màgica!

Aquí us deixem les fotos, espectaculars totes elles!