Cap d’Any

Viu un Cap d’Any màgic i especial al Marroc.
Descobriràs l’escència d’aquest maravellós país al complet, un viatge ideal per gaudir-lo amb la família i amb els més petits.
Una ruta on podrem visitar els indrets més emblemàtics i endinsar-nos al desert.
Atreveix-te i descobreix noves aventures que no et deixaràn indiferent!​

Pots venir amb el teu 4×4 o te’n lloguem un dels nostres. Els trajectes es poden fer amb un conductor o el mateix client podrà conduir el vehicle:les possibilitats són infinites. 

Aquest viatge serà guiat per Pep Segura (enamorat del Marroc i director de Soloraids).

DIA 1: Arribada a Fez. Visita amb la nostra guia local per la Medina més bén conservada del món.

DIA 2: Sortida cap al Desert direcció Erfoud travessant l’Atles. Parada als boscos de cedres on veurem els monos de berberia i visita al Palmeral més gran de Marroc.

DIA 3: Posarem rumb cap al gran Desert i pel camí visitarem les Mines de Fòssils. Navegarem pel desert i explorarem aquest maravellós entorn. Dormir a Erfoud.

DIA 4: Passarem el matí explorant el desert on arribarem a un Oasis on pararem a dinar. De camí a l’hotel visitarem el poble de Kemlia i descobrirem les costums de la gent que hi viu.

DIA 5: Gaudirem al màxim d’aquest màgic mar d’arena i ens hi endinsarem per arribar al campament de Haimes de luxe on celebrarem la nit de Cap d’Any.

DIA 6: Deixarem el desert enrere per posar direcció a l’Atles. Visitarem les Gorges del Tohdra i dormirem a Boulmane Dades.

DIA 7: Creuant l’Atles podrem visitar els estudis de cinema de Ouarzazate, la Kasbah Ait Benhadou i el Palau de Glawi. Al baixar passarem pel Coll del Tichka per arribar a la ciutat de Marràqueix.

DIA 8: Visita pel casc antic de Marràqueix i la plaça Jma Al’Fna.

DIA 9: Viatge de tornada a casa.

Contacta’ns i et donarem tota la informació que necessitis.