poble de quatre cases situat a l'Atlas, Marroc

Ruta

DIA 1. MARRÀQUEIX- Arribada a l’aeroport i trasllat Riyad (edificació antiga de luxe).
Dia lliure per poder descobrir Marràqueix la ciutat púrpura amb els seus socs i la plaça JMA al Fna on podrà trobar encantadors de serps, xarlatans, lluites de boxa, músics i fins a un Dentista.

DIA 2. MARRÀQUEIX-Merzouga- Dia de ruta fins a Merzouga. Durant el dia visitarem els estudis de cinema a Ouarzazate amb la Kasbah Ait Benhadou com a estrella. Més tard entrarem a les goles de l’Tohda. A continuació arribarem a l’Alberg on després d’un bon sopar i a ritme de tambor prendrem un reconfortant te a la menta.

DIA 3. MERZOUGA-desert- Després d’esmorzar farem una visita a les pedreres de fòssils de la zona i al mercat de Rissani. Trasllat a les haimes on passarem la nit en ple desert.

DIA 4. Merzouga- FEZ- Per Matí després de contemplar l’alba a les Dunes i un bon esmorzar iniciarem la ruta en què travessarem boscos d’increïbles cedres centenaris fins arribar a la ciutat de Fes.

DIA 5. FEZ- Dia per descobrir aquesta ciutat Imperial. Visita de la Medina més ben conservada del món amb la nostra guia autòctona de la zona que ens explicarà mil i un detalls d’aquesta meravella de ciutat que acull entre d’altres secrets la universitat més antiga del món, les antigues adoberies que encara estan funcionant amb els seus curtits naturals i els telers manuals amb més de 300 anys d’antiguitat.

DIA 6. FEZ- Retorn a Espanya. Trasllat a l’aeroport a l’hora convinguda. Fi dels nostres serveis.

Preu

Condicions i preu a consultar

Desert Expréss

Si vols descobrir l’essència del Marroc i no disposes de gaires dies, aquesta és la teva opció!!!

Una ruta que et portarà a descobrir la màgia de dues de les ciutats imperials més destacades del país: Fes i Marràqueix, tot travessant el desert, creuant l’Atlas i endisant-nos en boscos d’increïbles cedres centenaris.

Sempre amb la possibilitat d’allargar nits tant a Fes com a Marràqueix i comptant amb un guia personal des del dia 2 al dia 5, amb qui descobrireu els secrets d’aquests indrets únics.

Desert