SOLORAIDS®

Soloraids® és una agència de viatges creada l’any 2006 amb la intenció d’especialitzar-se en viatges en 4×4. La nostra idea és que tant els conductors més experimentats com aquells altres que mai no han conduït fora de carretera, puguin gaudir de la mateixansensació en conduir un 4×4 per pistes i dunes.

Des dels inicis ens hem dedicat a organitzar viatges per a grups i famílies, adaptant els nostres productes segons els clients perquè gaudeixin d’una experiència única i propera entre amics. En definitiva, la diferència amb la resta és la nostra manera de viatjar, una manera molt allunyada de les fórmules clàssiques, on oferim un tracte molt proper de la mà d’en Pep Segura, la principal figura de l’agència.

Ens fa únics també la flota de tot­terrenys de la qual disposem i que els clients poden conduir durant les travesses. Aquesta fórmula dóna una sensació d’aventura i llibertat que no tenen amb altres viatges organitzats, ja que és el guia el que decideix on parar.

Amb nosaltres és el client el que decideix. A més, com agència majorista podem gestionar tot tipus de bitllet d’avió, vaixell i d’altres.

Soloraids® s’ha convertit en una empresa de turisme actiu, on el client a més de gaudir de l’entorn, les ciutats i els hotels també té l’oportunitat d’apropar­se a les cultures i practicar altres activitats.

SOLORAIDS®

  • Especialitzats en viatges 4×4 amb flota pròpia de tot­terrenys.
  • Viatges personalitzats i a mida segons les preferències dels clients.
  • Tracte proper i viatges entre amics.
  • Llibertat i flexibilitat durant les travesses.
  • Coneixements sobre el terreny amb experiència garantida.

EXPERIÈNCIA

L’any 2006 vam realitzar el primer d’una llarga llista de viatges al nord d’Àfrica, durant 10 dies vam estar en contacte amb la gent autòctona del Marroc, coneixent la seva cultura i els indrets més insòlits del país. A partir d’aquí i fins a l’actualitat Soloraids® ha estat 15 dies mensuals al Marroc amb diferents grups de clients.

Posteriorment vam ampliar els nostres projectes a Líbia on des de 2008 hem fet 10 travesses. Després de Líbia va arribar al 2010 Jordània, la ciutat de Petra, el desert jordà, els rius i les muntanyes.

En l’actualitat els projectes de Soloraids® s’han expandit també a l’altra banda de l’Atlàntic, viatjant a Xile, Bolívia, Perú i Argentina.

FUNDADOR

founder01Pep Segura

Director

Pep Segura, fundador i director general de Soloraids®, ha combinat l’afició al motor amb la feina i els viatges durant tota la vida. Però no va ser fins a l’any 2006 quan va decidir professionalitzar la seva passió.