Traveler

Mini Raid: Marràqueix + Desert

Disposes de pocs dies i vols viatjar al Marroc i visitar Marràqueix i el desert amb els millors guies? Aquesta és la millor opció!

Passarem per la porta del desert, farem excursions en camell, descobrirem pobles, cultius i oasis i recorrerem en 4 × 4 les dunes i l’Atles … 3 dies plens d’adrenalina on viuràs el contrast entre la ciutat i el desert, en una ruta plena de paisatges espectaculars. I si necessites més dies, sempre es poden fer nits extres a Marràqueix.

Consulta preus i condicions. Posa’t en contacte amb nosaltres i t’informarem de tot el que necessitis.

Ruta

Dia 1 Marrakech-Ouarzazate- Foum Zguid
Recollida a l’aeroport de Marràqueix, creuarem l’Alt Atles pel coll de Tichka Tizin. Descobrirem pobles, cultius i oasi que segueixen en el camí cap a Foum Zguid petit poble amb cases de fang. Observarem un bell paisatge que recorda l’oest americà. Ens instal·larem al campament i podrem observar la posta de sol a les dunes. Sopar i allotjament a l’HOTEL BAB Rimal.

Dia 2: Foum Zguid -Iriqui-Chegaga.
Després de l’esmorzar, sortirem per una antiga pista del París Dakar fins Lake Bed Iriqui immens llac 40 km2, un antic estadi d’aus migratòries i parc ecològic als anys 70. Arribarem a Chegaga dondre podrem dinar sota unes carpes nòmades als peus de la gran dunes. Sobre les 16h sortirem en direcció al nostre Campament per passar la nit al Bivac Mezouria a 5 quilòmetres Mhamid, amb dutxes d’aigua calenta i sanitaris. Opcionalment podran veure la posta de sol o l’alba a lloms d’un Dromedari.

Dia 3: Bivac -Foum Zguid -Ait Benhadou – Telouet -Marrakech.
Després de l’esmorzar, i de veure l’alba al cim de les dunes en camell o a peu, sortida cap a Ait Ben Haddou Històrica Kasbah, declarada com a Patrimoni de la Humanitat, després de la visita continuarem per l’antiga carretera de Marràqueix a través Telouet Kasbah i Guellaoui . Continuació fins Marràqueix.

Preu

Preu a consultar, segons dates i dies.
4×4