miniraid Jordi Arcarons

Ruta

DIA 1: Avió Barcelona – Rachidia amb escala a Casablanca. Allotjament a l’hotel Xaluca Erfoud.

DIA 2: Després del lliurament de motos i després d’esmorzar, ens posarem en direcció a Erg Chebbi. Passarem per una antiga etapa del Dakar fins arribar a Erg Chebbi i les seves dunes. Després de remuntar diverses dunes i fins i tot alguna de més de 3oomts d’alçada, arribarem a l’hotel.
Aproximadament 250km.

DIA 3: Després d’esmorzar i d’haver revisat les motos sortirem a les dunes per travessar el Erg sencer. A la tarda tornarem al mateix hotel per gaudir d’un bany al seu propi spà.
Aproximadament 80km.

DIA 4: Avui deixarem aquest paratge tan especial com és la sorra del desert per anar-nos fins M’hamid. Serà una etapa llarga en què no faltarà de res i en la qual recorrerem la mítica etapa prohibida del Paris-Dakar. Aproximadament 240km.

DIA 5: Últim dia per gaudir. Tornarem a gaudir de les dunes abans d’esmorzar i després arribarem fins Erfoud per pista. L’arribada a l’hotel Xaluca serà a la tarda.

DIA 6: Sortida de l’avió Rachidia -Barcelona.

Preus

*Consulta preus

MINIRAID AMB JORDI ARCARONS

Viu una experiència única amb un gran pilot com és Jordi Arcarons. El viatge està pensat per gaudir dels amics, la conducció, el paissatge i el medi. Les dunes és un espai màgic en el qual Jordi Arcarons anirà obrint pista. Us ho perdreu?

Motos