miniraid Jordi Arcarons

Ruta

DIA 1: Avió Barcelona – Rachidia amb escala a Casablanca. Allotjament a l’hotel Xaluca Erfoud.

DIA 2: Després del lliurament de motos i després d’esmorzar, ens posarem en direcció a Erg Chebbi. Passarem per una antiga etapa del Dakar fins arribar a Erg Chebbi i les seves dunes. Després de remuntar diverses dunes i fins i tot alguna de més de 3oomts d’alçada, arribarem a l’hotel.
Aproximadament 250km.

DIA 3: Després d’esmorzar i d’haver revisat les motos sortirem a les dunes per travessar el Erg sencer. A la tarda tornarem al mateix hotel per gaudir d’un bany al seu propi spà.
Aproximadament 80km.

DIA 4: Avui deixarem aquest paratge tan especial com és la sorra del desert per anar-nos fins M’hamid. Serà una etapa llarga en què no faltarà de res i en la qual recorrerem la mítica etapa prohibida del Paris-Dakar. Aproximadament 240km.

DIA 5: Últim dia per gaudir. Tornarem a gaudir de les dunes abans d’esmorzar i després arribarem fins Erfoud per pista. L’arribada a l’hotel Xaluca serà a la tarda.

DIA 6: Sortida de l’avió Rachidia -Barcelona.

Preus

*Consulta preus

MINIRAID AMB JORDI ARCARONS

Viu una experiència única amb un gran pilot com és Jordi Arcarons. El viatge està pensat per gaudir dels amics, la conducció, el paissatge i el medi. Les dunes és un espai màgic en el qual Jordi Arcarons anirà obrint pista. Us ho perdreu?

Motos
miniraid Jordi Arcarons

Ruta

DÍA 1: Avión Barcelona – Rachidia con escala en Casablanca. Alojamiento en el hotel Xaluca Erfoud.

DÍA 2: Después de la entrega de motos y después de desayunar, nos pondremos en dirección a Erg Chebbi. Pasaremos por una antigua etapa del Dakar hasta llegar a Erg Chebbi y sus dunas. Después de remontar varias dunas e incluso alguna de más de 3oomts de altura, llegaremos al hotel.
Aproximadamente 250km.

DÍA 3: Después de desayunar y de haber revisado las motos saldremos a las dunas para travesar el Erg entero.Por la tarde volveremos al mismo hotel para disfrutar de un baño en su spa.
Aproximadamente 80km.

DÍA 4: Hoy dejaremos este paraje tan especial como es la arena del desierto para irnos hasta M’hamid. Será una etapa larga en la que no faltará de nada y en la cual recorreremos la mítica etapa prohibida del Paris-Dakar. Aproximadamente 240km.

DÍA 5: Último día para disfrutar. Volveremos a disfrutar de las dunas antes de desayunar y luego llegaremos hasta Erfoud por pista. La llegada al hotel Xaluca será por la tarde. La llegada al hotel Xaluca será por la tarde.

DÍA 6: Salida del avión Rachidia –Barcelona.

Precio

*Consultar precios.

MINIRAID CON JORDI ARCARONS

Vive una experiencia única con un gran piloto como es Jordi Arcarons. El viaje está pensado para disfrutar de los amigos, la conducción, el paisaje y el medio. Las dunas son un espacio mágico en el cual Jordi Arcarons irá abriendo pista. ¿Os lo vais a perder?