PSX_20141112_125211

Ruta

DIA 9/4. FEZ- Arribada a Fes. Sopar freda i allotjament.

DIA 10/4. FEZ- Visita de la medina amb sopar típic de la zona

DIA 11/4. FEZ- ARFOUD- Després de repartir els cotxes de lloguer ens dirigirem cap a la serralada de l’Atles per creuar-la i arribar a la zona més àrida del sud. Veurem els característics micos de la zona. Al final del dia arribarem a la localitat de Arfoud on ens allotjarem a l’Hotel Xaluca spa Resort.

DIA 12/4. ARFOUD – Sortida a les dunes de la zona on posarem a prova les nostres arts en la conducció.

DIA 13/4. ARFOUD- JAIMA (nit al desert) – Després d’esmorzar ens dirigirem al desert amb direcció a les Jaimas on anem a passar la nit.

DIA 14/4. JAIMA – MAHMID – Després de la sortida del sol, entrarem de ple a la zona sahariana per arribar a Zagora on farem una breu parada i després continuarem fins Mahmid on la carretera de s’acaba.

DIA 15/4. MAHMID – Forum ZGUID- Durant el trajecte travessarem l’espectacular llac Iriki molt peculiar a la zona. Arribarem a Foum Zguid per allotjar-nos a l’hotel.

DIA 16/4. Forum ZGUID- MARRAKECH- Dia en que farem el trajecte de tornada a l’Atles per arribar a Marràqueix a la tarda, no sense abans parar a la Kashba Ait Benhadou on es van rodar moltes pel·lícules conegudes. En arribar a Marràqueix farem una passejada per la seva medina on soparem a la plaça més famosa de la ciutat: la plaça Jema Fna.

DIA 17/4. MARRAKECH- Data de tornada a casa. A l’hora convinguda ens dirigirem a l’aeroport per prendre el vol de tornada. Fi dels nostres serveis.

Preus

Des de 1.300€

Dates

9 al 17 d’abril

Inclou

Cotxe de lloguer des del dia 3 fins al 8.
Possibilitat de venir amb cotxe propi (4×4). Consultar preu.
Vols amb escala a Casablanca
Règim de mitja pensió en tot el circuit.

No Inclou

El Viatge no inclou res que no estigui explícitament inclos en aquest fullet.

Demana més informació

[contact-form-7 id="1485"]

SETMANA SANTA AL MARROC

Descobreix i gaudeix d’una experiència única en família

Pensada especialment per viure­-la en família. Posem especial atenció en què els nens gaudeixin tant com els pares. El viatge al Marroc ens apropa a la cultura d’aquell país i ens permet descobrir tota la seva essència

Aquest viatge combina l’alta muntanya amb el desert i les dunes. També visitem les dues ciutats imperials més importants i de referència turístic­cultural del Marroc, Fes i Marràqueix.

4×4